אגריפס 77 חנות פרחי לכיש אתם מובילים אנשים להגיע לשם דרך רחוב שומרון אך רחוב שומרון חסום באמצעות מחסומים מורמים מהכביש ובאמצעות מצלמת עירייה שפותחת על פי זיהוי לוחית רישוי, במידה ורכב לא רשום ומתגנב אחרי רכב שכן רשום מקבל דוח 500 שח לבית באמצעות המצלמה ובנוסף עלול לקבל דוח נוסף באמצעות פקח.
לאגריפס 77 חנות פרחי לכיש יש אך ורק דרך אחת להגיע אליה והיא באמצעות דרך רחוב אגריפס מלמטה שאני אומר מלמטה אני מתכוון שניתן להגיע רק מהכביש ומהנתיב שעליו נמצאים החנויות הבאות מסעדת חצות, מסעדת עראיס, בניין עייני, מסעדת פיתה בשר.
זו הדרך היחידה להגיע.
מלמעלה אי אפשר להגיע כי הירידה מרחוב כי"ח בניין כלל מרכז כלל היא לתחבורה ציבורית בלבד !
אשמח לעזור בעוד פרטים.
ברוך הבא לפורום. ביקשתי ניווט פעם לכתותב אגריפס 77, פעם לפרחי לכיש. בשני מקרים קיבלתי מסלול שהסתיים ברחוב מזכרת משה לקראת חיבור לאגריפס. האם זה מסלול סביר?
לגבי רחוב שומרון, נא לפרט באיזה נקודה נמצא המחסום.
המסלול אינו סביר.
לפני 2 הרחובות שומרון והתבור יש רחוב שנקרא אהרון מזיא ממש בעיקול שלו לרחוב שומרון בקצה קיימים מחסומים המורמים מהכביש.
מרחוב אגריפס 73 בסדר עולה כלומר 75 77 79 81 83 85 וכו’ ועד לבניין עייני אין דרך אחרת להגיע רק בדרכים שאמרתי רק לעלות אלינו מכייון רחובות ניסים בכר, שמואל ברוך.
שלום וסליחה על ההתערבות ,
רחוב אגריפס מוגדרת הגבלה לתחב"צ בשני הכיוונים
כתוצאה מזה מתקבל ניווט לסגמנט הקרוב שאין עליו הגבלה.
ברוחוב שומרון יש כבר סגמנט של כביש פרטי במקום המדובר, אבל זה לא מונע את הניווט כי בכל הדרכים יש את סגמנט של כביש פרטי (חוץ מרחוב אגריפס עצמו שמוגדר לתחב"צ בלבד)
רחוב ניסים בכר מוגדר כחד סטרי בכיוון שמתרחק מאגריפס
מקווה שהבאתי תועלת…
ממש לא !
רחוב אגריפס הוא נתצ רק לבאים מבניין כלל לאלה שבאים מכייון למטה מהאזור של ניסים בכר, שמואל ברוך, אליהו מני מותר לעלות !
לאוניד אני מנסה לשתף אותך בתמונות המסלול התקין (בגוגל מפות זה כבר עודכן) וגם בתמונה של הרחוב עם המחסומים ואני לא מצליח האם יש דרך לעשות זאת?
נא לצרף את התמונות לתשובה שלך בדיון הזה.
פותח הדיון שלח לי במייל תמונת שהוא צילם בצומת אגריפס - בית יעקב. לדעתי הן מוכיחות שאין הגבלת נת"צ באגריפס בכיוון מזרח. אתמול העברתי את התמונת למנהל אזור ירושלים @r0den. אם הוא לא יגיב, מחר אעדכן מפת וייז לפי הבנתי.
תודה רבה לך לאוניד
בתאריך יום ד׳, 20 באוג׳ 2025, 08:53, מאת Leonid via Waze Discuss <discuss@waze.com>:
ביטלתי הגבלת נת"צ באגריפס בכיוון מזרח. זה ייקח כמה ימים עד שהשינוי יגיע למפת מכשיר.
אני מאוד מודה לך לאוניד.
בתאריך יום ה׳, 21 באוג׳ 2025, 07:46, מאת Leonid via Waze Discuss <discuss@waze.com>: