שלחתי כבר מספר פעמים דרך האפליקציה אולם הבעיה לא תוקנה.
כאשר נוסעים מירושלים לכיוון השומרון. הנסיעה אמורה להיות על דרך בגין, פניה במחלף בנציון, נסיעה בבית חנינה, נסיעה עד פסגת זאב, מחסום חיזמה, יציאה לכביש 60 ונסיעה דרך יישבוי בנימין.
בפועל, האפליקציה במקום לכוון לרדת במחלף בנציון, מכוונת להמשיך עוד על דרך בגין, ובסוף מפנה לכיוון עטרות ומחסום קלנדיה.
דרך מחסום זה אין מעבר ליהודים!!!
גם כאשר יורדים במחלף בנציון, הוויז בתוך בית חנינה מכוון לכביש פנימי הנוסע עד מחסום קלנדיה, במקום להמשיך ישר על הכביש הראשי עד פסגת זאב.
מדובר על טעות מסוכנת מאוד - חיי אדם.
נא טיפולכם המהיר.
ידידי,
אין לי מושג למה אתה מקבל את הניווט דרך קלנדיה, כפי שהראתי בשבוע שעבר דרך המפה החיה המסלול שאתה מדבר עליו לא משתחזר. האם תוכל להגיד מה נקודת המוצא ומהו היעד שאתה מכניס כדי לקבל את הניווט השגוי
אנחנו לא נוהגים לנעול שרשורים אלא רק במקרים בודדים (למשל הודעות כפולות) אם תראה בעוד חודש שהכל תקין אז מן הראוי שתעדכן אותנו דרך השרשור הזה ולא תפתח שרשור חדש.
שלום,
אז ככה:
אתמול כיוונתי את הוויז ליציאה מרחוב הרכבים בתלפיות, ירושלים לכיוון היישוב ברכה בשומרון.
כאשר מסומנת אפשרות נסיעה דרך “איזורים מסוכנים”, שוב בווייז מכוון לכיוון מחסום קלנדיה.
כאשר מבטלים אפשרות זו, הווייז מאריך את הדרך ובככל לא עובר דרך “בגין צפון”… זהו לא כביש מסוכן וכדי להגיע ממנו לכביש 60 לא עוברים בכבישים מסוכנים…
נכון.
בכל מקרה מוביל לחיזמה וציר 60.
הטעות היא בניווט בתוך ירושלים:
נוסעים על בגין תפון ובמקום לפנות ימינה במחלף בנציון הווייז ממשיך ישר ומפנה לכיוון קלנדיה
מה המסלול המלא?
בזמני עומס בבית חנינא מתקבל ניווט גם דרך עטרות ונווה יעקב.
בכל מקרה מחזיר אותך לכיוון גידי פאגלין.
אני נוסע באזור כל הזמן, ונראה לי שמדובר בהגדרות הניווט אצלך.
בוקר טוב,
אגדיר שוב:
כאשר מסומן נסיעה בשטחים מסוכנים, מתקבל המסלול:
בגין צפון
קלנדיה
המסלול הנכון הוא:
בגין צפון
בית חנינא
פסגת זאב
בית חנינא לא מוגדרת כמקום מסוכן!!!
כאשר לא מסומן נסיעה בשטחים מסוכנים, מתקבל מסלול ארוך יותר, שבכלל לא עובר בבגין צפון.
אף אחד מהדברים הללו לא משתנה בהתאם לעומס בבית חנינא. בדקתי גם בזמנים שהכביש פנוי לגמרי.
הערה חשובה: כאשר נוסעים בכיוון ההפוך, מיישובי גב ההר בשומרון / בנימין לכיון ירושלים - תלפיות/הכניסה לעיר וכו’ תמיד מתקבל הניווט הנכון: נסיעה בכביש 60, פניה באדם, חיזמה, פסגת זאב, בית חנינא, בגין דרום
שלום,
לא הייתי קובע “חוסר אחריות” כאשר מדברים דברים לא נכונים…היזהר בדבריך.
אם תקרא את כל מה שכתבתי כולל ההערה תראה שמה שכתבת איננו נכון.
נסיעה הלוך ונסיעה חזור כאשר הכבישים פנויים צריכות לתת את אותה הדרך, בפועל זה לא קורה.
בית חנינא איננו שטח מסוכן ולכן אין סיבה שהוא לא יפנה לנסיעה דרך בית חנינא אלא כן יפנה לאיזור אסור בנסיעה - קלנדיה!!!
אין שום סיבה בעולם, גם לשיטתך, שאני צריך לסמן את הימנע מנסיעה באיזורים מסוכנים, שהאפליקציה לא תכוון דרך בגין צפון ובית חנינא, זוהי הדרך המהירה.
יש לי גם צילומי מסך של האפשרות הזו ומתברר שאתה טועה!!!