לפני יומיים ניסיתי לדווח על מפגע בדרך וקיבלתי שגיאה שנחסמתי מלדווח על המפה?
אני משתמש בוייז מעל 7 שנים ותמיד מדווח רק הדברים החשובים, מפגעים בדרך ומחירי דלק עדכניים בתחנות שבהן אני מתדלק.
לעולם לא השתמשתי במנגנון הדיווח לרעה.
אשמח לדעת למה נחסמתי ואיך אפשר לפתוח את החסימה?
מאוד אוהב את וויז ובעיני זה הכלי הכי חשוב בניווט בפקקים וגילוי סכנות מבעוד מועד.
מצטער על הקפצת ההודעה, לא רציתי ליצור הודעה חדשה על אותו הנושא.
בפברואר פניתי לחברה ונמסר לי שנחסמתי אוטומטית עקב דיווחים רבים מדי בזמן קצר מדי, ושזו חסימה זמנית.
המתנתי 4 חודשים ועכשיו פניתי שוב לוייז ומסרו לי שהחסימה שלי התבקשה על ידי עורכי המפה המקומיים על מנת לשמר את איכות המפה והדיוק שלה, ושאני צריך ליצור קשר עם מנהלי הקהילה המקומית לגבי הרשאות העריכה דרך הפורום של Waze.
לא רציתי לפתוח הודעה חדשה, אבל גם החשבון שלי נחסם מלדווח, כבר לפני למעלה משנתיים…
הבנתי שהיום החסימות מנוהלות מקומית ע״י הקהילה, ולא מונחתות מלמעלה כפי שהיה בעבר.
בפניה למוקד התמיכה של ווייז הפנו אותי לפורום ע״מ לבטל את החסימה.
תוכלו בבקשה לעזור לי בנושא?
תודה!
עד כמה שאני זוכר היתה נסיעה אחת שבה דיווחתי על מפגעים קצת יותר מהממוצע (6-8 פעמים בנסיעה אחת, אבל היא היתה יחסית ארוכה) אבל כאמור - זה היה לפני למעלה משנתיים וללא התראה כלשהי.
במייל האחרון שקיבלתי מצוות התמיכה של ווייז (השבוע, ב 15.12.19) נכתב כך:
״הרשאות העריכה שלך הוסרו עקב בעיות בשיטות העבודה שלך או בשל נסיעות רבות או ארוכות מידי.
חסימת החשבון התבצעה בעקבות בקשה מעורכי המפה המקומיים על מנת להבטיח את איכות המפה ודיוקה. אנא צור קשר עם הקהילה המקומית בנוגע להרשאות העריכה שלך באמצעות פורומי הקהילה שלנו או בדוק את תיבת הדואר הנכנס שלך כדי לצפות בהודעות מהקהילה״
זאת התשובה שקיבלתי במייל, למי צריך לפנות כדי לחזור לדווח ?
נחסמתי לפני הרבה זמן, כנראה בגלל עריכות מפה (שגויות?) שעשיתי בעבר הרחוק
כיום אני מעוניין בעיקר לדווח מחירי דלק בגלל שלרוב לא מעודכן.
אם אין עזרה אני יכול פשוט לפתוח יוזר חדש.